Pallo-olento ilmestyi tähän maailmaan

Edelleen olen koukussa virkkaamiseen. En tiedä mistä tämä virkkausbuumi on minuun nyt tarttunut. Jälleen kerran valitsin mahdollisimman pienet langat kaapistani ja lähdin näpertämään palloja, pieniä, keskikokoisia ja suuria.


Penellä koukulla ja pienellä puuvillalangalla on omat puolensa. Se ei ole ehkä miellyttävin työstää kovuuden ja karheuden takia, mutta lopputulos on entistäkin tarkempi. Ja uskoisin, että käytössä kestävin. 


Virkkasin tähän työhön kuusi palloa ja kaksi muuta pientä osaa. Isoin palloista on virkattu kokonaan valkoisella langalla, keskikokoinen on puoliksi musta ja puoliksi valkoinen ja neljä jäljelle jäänyttä pientä palloa ovat mustia, kuin myös kädeksi muodostuneet osat.


Käsin ompelin osat kiinni toisiinsa ja viimeistelin ompelemalla hänelle nenän ja silmät. Ja näin pallo-olento on saapunut luoksemme. Hänellä ei vielä ole nimeä, eikä hän oikeastaan tiedä mistään mitään. Usein olento nojailee tauluun tai katselee sitä miettien, tuoltako ulkomaailmassa näyttää. Ehkä hän kuuluu taulun osoittamaan maailmaan tai sitten hänen on hyvä jäädä tänne. Aika näyttää saako olento koskaan nimeä itselleen ja vieraileeko hän uudelleen blogimaailmassa vai jääkö hän vain taulun eteen mietiskelemään.


Kommentit